Скъпи приятели и клиенти, екипът на Predpazi.com работи неуморно на доброволни начала, за да осъществи вашите поръчки своевременно и коректно. Благодарим за проявените разбиране и търпение към благотворителния ни труд!

За нас

Желанието на хората, стоящи зад тази кампания, е насочено към скорошното връщане на всички към нормален начин на живот – здрави, щастливи, усмихнати!


Екипът ни се състои от хора в различни сфери на професионално развитие – ние се занимаваме с ИТ, търговия на стоки, логистика, транспорт. Имаме и силна подкрепа от всички наши колеги от Китай, Германия и Италия – убедени сме в успеха на начинанието, с което се захващаме, защото сме обединени и идеята се радва на изключителна приемственост! Броят на доброволците, изявяващи желание да се включат към нашата организация, расте ежедневно. Всички ние, заедно, се адаптираме спрямо бързоразвиващата се ситуация и работим като екип.


Нямаме опит в сферата на фармацията, медицината и защитните средства, но имаме кауза – желаем бързо да преодолеем епидемичната обстановка в България и да се справим с икономическите последици от нея.
Благодарим, че приветствате усилията и каузата ни.

ДАРЕНИЯ:

 • МБАЛ Хасково

  МБАЛ Хасково

  МБАЛ Хасково изказва своята благодарност за дарителския жест под формата на предпазни медицински маски за лице, във връзка с възникналата необходимост за подпомагане нуждите на лечебното заведение по повод обяваното извънредно положение, свързано с Covid-19.
 • Спешна Помощ София

  Спешна Помощ София

  Дарихме 10 000 бр. предпазни маски на Спешна медицинска помощ - гр. София!
 • Мед. Ком. Доверие

  Мед. Ком. Доверие

  Споделяме с вас дарението от 2000 бр. предпазни маски, което направихме на Медицински комплекс "Доверие".
 • БЧК

  БЧК

  което направихме на БЧК днес! То включва 2500 бр. трипластови маски. 😷 ✅ Ще бъдат предоставени на доброволци и служители на БЧК за предпазването на здравето им. Така ще съумеят да продължат да изпълняват служебните си задължения в борбата срещу коронавируса.
 • ВМА

  ВМА

  Да помогнем е целта на екипа на Predpazi! 🤝 Дарихме 1000бр. респираторни маски KN95 на Военно Медицинска Академия!
 • САГБАЛ "Шейново"

  САГБАЛ "Шейново"

  Да помогнем е целта на екипа на Predpazi! 🤝 Споделяме с вас снимка на персонала на II САГБАЛ "Шейново" , на който дарихме защитни продукти: 😷 ✅ четирипластови санитарни респиратори KN95 по 2бр. в комплект - 20 бр. комплекти ✅ трипластови санитарни маски по 50 бр. в комплект - 5 бр. комплекти ✅ дезинфектанти за ръце от 500ml - 10 бр.
 • СБАЛАГ "Майчин Дом"

  СБАЛАГ "Майчин Дом"

  Благотворителните ни инициативи тепърва започват! 👏 Споделяме с вас част от екипа на Клиниката по неонатология към СБАЛАГ "Майчин Дом", на който дарихме защитни продукти. 😷
 • Община Велинград

  Община Велинград

  Кампанията ни продължава с благотворителните си инициативи! 👏 Член на екипа на Predpazi направи лично дарение към Община Велинград. То включва: ✅ 500 бр. трипластови санитарни маски ✅ 20 бр. дезинфектанти за ръце от 500ml ✅ 50 бр. предпазни маски за лице за многократна употреба ✅ 250 бр. филтри за маски за многократна употреба Продуктите ще се разпределят измежду хора, нуждаещи се от защита и превенция срещу COVID-19. 😷 Нашата цел е да помогнем!

Реализираните печалби даряваме на каузи, свързани с борбата срещу COVID-19.

Бъдете здрави, обнадеждени и толерантни!